Antrenamente Indoor pentru Copii si Adulti

De ani de zile, cand se apropie sezonul rece, absolut toti cei care participa sau isi doresc sa participe la cursurile de role ne adreseaza o intrebare: “ce ne facem iarna?”. Ei bine, raspunsul nostru este unul foarte simplu, deoarece de ani buni, ne continuam activitatea pe timpul iernii in spatii indoor din locatii demne de elevii nostri, atat in programul de grup cat si in cel individual.

Lucram in locatie centrala, la Universitate si o locatie dedicata zonei de Nord din capitala, in incinta Phoenicia Grand Hotel 4*. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic.

 

Locatiile noastre sunt disponibile doar in sezonul rece cu exceptia locatiei din Phoenicia Grand Hotel unde se desfasoara cursurile in continuare in weekend-urile ploioase ce nu ne permit sa ne desfasuram cursurile individuale de mers pe role din Parcul Herastrau sau Parcul Lumea Copiilor.

 

Pachete si tarife

momentan, pachetele pentru indoor nu sunt disponibile. poti reveni cand se mai racoreste afara! 😀 

indisponibil

Abonament Individual

Pachetul individual contine 8 sedinte individuale, pe care le poti efectua intr-un termen de maxim 3 luni de la momentul achizitiei.

In acest fel, te asiguri ca obtii un pret mult mai avantajos pe antrenament si poti continua sedintele cand te intorci din vacanta!

Pret: 650 RON

indisponibil

Abonament de Grup

Pachetul nelimitat de grup iti ofera sansa de a participa lala 8 sedinte de grup in ce sala doresti dintre cele doua disponibile, in functie de preferintele si programul tau.

Valabilitatea acestui abonament este de 3 luni din momentul achizitionarii acestuia.

Pret: 550 RON

Întregul conținut al site-ului este proprietatea Școlii de Role din România și este protejat prin drepturi de autor. Orice utilizare a conținutului fără înștiințare și cerere scrisă va fi pedepsită conform legii.

Copyright © 2009 – 2019 Școala de Role

1 Curs GRATUIT
close slider