București / Pitești
+40755451273
contact@scoaladerole.ro

Abonament INDOOR

Aproape fiecare dintre voi, cei ce participă sau au participat la cursurile Școlii de Role ați întrebat unde ne vom antrena când afară va fi frig și nu ne vom mai putea întâlni în Parcul Herăstrău sau Parcul Tineretului din București. 

Răspunul este simplu: INDOOR!

Avem o sală super cozy de care ne folosim pe timpul iernii, foarte călduroasă și cu spațiu suficient pentru a exersa baza în mersul pe role și pentru a învăța piticii să danseze pe patine cu rotile.

Abonamentul este chiar mai prietenos decât cel din timpul verii!

Cu 500 RON, pe timpul verii aveați acces nelimitat la toate cele 5 ore pe săptămână, respectiv 20 de ore pe lună, în cazul în care nu eram întrerupți de ploi neașteptate.

Abonamentul INDOOR vine cu mult mai multe avantaje:

  • acces nelimitat la toate cele 7 ore pe săptămână, respectiv 28 de ore pe lună.
  • abonament neîntrerupt de condiții meteo nefavorabile – nu îți mai faci griji că plouă, bate vântul sau ninge.
  • numărul limitat de locuri (20 de abonamente / lună) asigură prezența moderată la antrenamente, asta însemnând că nu ne vom înghesui în sală iar instructorii pot fi mult mai atenți cu elevii.
  • accesul părinților în super-sala noastră de așteptare, cu canapele și fotolii pufoase oferă câteva ore de relax după o zi lungă, cât timp își așteaptă piticul să iasă de la lecțiile de role.
  • tariful nu este influențat de faptul că locația este închiriată – prețul este același ca pe timpul verii, cu mai multe avantaje!