Loading...
te invatam sa dansezi pe patine cu rotile

Scoala de Role este fara doar si poate, locul in care se tine cont de calitatea serviciilor. Astazi am gasit raspunsul la intrebarea “poate exista calitate in cantitate?”: DA!

Incepand din luna Iulie 2018, am adus Abonamentul Nelimitat, un tip de serviciu unic in Europa din pricina faptului ca nimeni nu a dorit vreodata sa puna zilnic la dispozitie doi sportivi profesionisti. La antrenamentele din Parcul Herastrau si Parcul Lumea Copiilor, veti fi indrumati de catre Vlad Mihnea, fondatorul Scolii de Role, cu o experienta de peste zece ani in instruirea copiilor si a adultilor in mersul pe role si Pahontu Georgian, singurul instructor certificat ICP (International Certification Program) international care activeaza in Romania.

Pe scurt, veti fi antrenati de singurii oameni care va pot invata sa mergeti 100% corect pe role sau sa dansati pe patine cu rotile si totodata singurii instructori de luat in calcul daca doriti sa ajungeti la performanta.

Ce inseamna acest abonament nelimitat? Simplu!

Noi suntem la antrenamente in fiecare zi din cursul saptamanii, atat in Parcul Herastrau (ora 19:30) cat si in Parcul Lumea Copiilor (ora 18:00) – predam. Voi puteti veni absolut de cate ori doriti intr-o luna de zile, sa va antrenati cu noi. O data, de 8 ori, de 10 sau chiar de 21 de ori.

Probabil va imaginati ca asta costa o avere avand in vedere ca un abonament de grup cu 8 sedinte pe luna costa 400 RON iar un abonament cu 8 sedinte individuale costa 650 RON insa exact asa cum v-am obisnuit, va vom surprinde placut inca o data: abonamentul nelimitat costa doar 500 RON pentru… 21 de sedinte pe luna.

De ce facem asta?

Am tot fost intrebati de ce oferim abonamente atat de ieftine, cu atat de mult acces, la atat de multe sedinte. Scoala de Role este un proiect din pasiune, tocmai de aceea, scopul nostru este acela de a dezvolta acest sport in Romania. Interesul nostru este de a aduna cat mai multi pasionati la un loc pentru a dezvolta comunitatea practicantilor de dans pe patine cu rotilespeed skating, freestyle slalom sau freeride din Romania.

 

Acestea fiind spuse, inscrie-te acum si ne vedem la antrenamente!

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.