ABONAMENT NELIMITAT


Grabeste-te, au ramas doar:  6 locuri libere pentru grupa urmatoare


Acest tip de Abonament Nelimitat este unic in Europa, atat ca numar de sedinte cat si ca pret.

Abonament Nelimitat inseamna cel mai mic pret.

Abonament Nelimitat inseamna fara stres ca nu ai destul timp sa termini un numar limitat de sedinte. Vii de cate ori vrei si mai ales, de cate ori poti intr-o luna de zile.

Abonament Nelimitat la Scoala de Role inseamna instructori certificati, cu peste 10 ani de experienta in predatul mersului pe role.

Abonament Nelimitat la Scoala de Role inseamna ca fiul sau fiica dumneavoastra se va bucura de tehnici profesionale modificate pentru a putea fi predate prin diverse jocuri foarte amuzante.

 

Daca v-ati obisnuit sa platiti 650 RON pe 8 sedinte / luna, ei bine, a venit momentul sa uitati de existenta acestor costuri inutile deoarece va oferim acces nelimitat21 de zile pe luna2 ore pe zi, in Parcul Herastrau si Parcul Lumea Copiilor!

Asta inseamna ca pentru doar 500 RON / luna, aveti acces la peste 40 lectii, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 18:00 – 20:30.

Atat in Parcul Herastrau cat si in Parcul Lumea Copiilor, lectiile vor fi sustinute de catre Vlad Mihnea, fondatorul Scolii de Role cu peste zece ani de experienta in predatul mersului pe role si performanta in freestyle slalom si Pahontu Georgian, singurul instructor certificat international ICP care activeaza in Romania.

Deoarece ne dorim ca atentia sa fie foarte bine impartita, pe langa cei doi instructori profesionisti care vor sustine cursul, vor exista mai multi asistenti foarte bine instruiti ce vor monitoriza in permanenta activitatea dumneavoastra sau a copilului dumneavoastra iar pe langa asta, pentru a ne asigura ca grupele nu sunt mult prea incarcate, locurile sunt limitate la 20 de locuri / luna, in fiecare parc.


INSCRIE-TE ACUM!

[contact-form-7 id=”410″ title=”Abonament Nelimitat”]