Loading...
te invatam sa mergi pe role

Am hotarat sa transformam data de 8 septembrie in zi de sarbatoare si sa oferim un antrenament complet gratuit de mers pe role sau dans pe patine cu rotile.

De ce? Pentru ca pe 10 septembrie incepe scoala si ar fi pacat sa termini vacanta de vara fara sa patinezi, fara sa simti placerea unui antrenament, sa incerci un lucru nou sau sa te bucuri de social vibe-ul pe care ti-l ofera un antrenament cu-n grup de rolleri.

Ok! Cand si unde? Sambata, 8 septembrie 2018, in Parcul Lumea Copiilor (17:00) si Parcul Herastrau (19:00). Practic oferim doua antrenamente gratuite in aceasi zi! 🙂

Ce altceva ar mai trebui sa stiu? Avem o gramada de alte surprize pentru tine, cum ar fi faptul ca in Parcul Lumea Copiilor, dintre cei prezenti se va efectua o tragere la sorti iar cel mai norocos dintre voi va castiga un Abonament Nelimitat in valoare de 500 RON iar in Parcul Herastrau se va organiza o competitie cu cateva premii surpriza iar cel de pe locul 1, va castiga si el un Abonament Nelimitat in valoare de 500 RON. Mai pregatim si alte surprize pe care le vei afla la antrenamentul gratuit de mers pe role de pe 8 septembrie.

De unde imi iau echipament? Deoarece nu oferim role, patine cu rotile sau protectii cu chirie, va recomandam cu drag magazinul Skates.ro de pe Calea Plevnei, nr. 222, un loc in care puteti proba echipamentul si puteti fi indrumat de catre profesionisti, sa va alegeti exact rolele si protectiile de care aveti nevoie si in care va simtiti cel mai bine.

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.