mersul pe role e mai fun

cu prietenii

de Luni pana Vineri, de la 18:30 la 19:30

incepand cu 1 septembrie 2019

Antrenamente de Grup pentru Copii

Antrenamentele de Grup de mers pe role sunt benefice copiilor atat fizic cat si psihic. Mersul pe role este singurul sport din categoria fitness cu eficienta ridicata atat in pierderea in greutate cat si indobandirea si mentinerea unei conditii fizice corespunzatoare, antrenand toate grupele musculare. Antrenamentele in grup ii ajuta pe copii sa devina mai prietenosi, competitivi si ambitiosi, ii scapa de timiditate si ii face sa se integreze mult mai usor in alte grupuri, pe viitor.

 

Pachete si tarife

o sedinta de grup cu abonament porneste de la 26 RON

O sedinta de grup fara abonament costa 50 RON

Antrenament de Grup

Un antrenament de grup inseamna o iesire alaturi de un grup de copii deja initiati si cativa instructori certificati, cu foarte multa experienta. Acestia vor acorda atentie sporita copilului tau si il vor ajuta sa se dezvolte atat in mersul pe role cat si pe plan disciplinar si in relationarea cu alti copii.

 

Pret: 90 RON 50 RON

NOU!

Abonament Nelimitat

Stim ca piticul tau isi doreste sa vina absolut in fiecare zi la cursurile de role si stim ca si tie ti-ar placea sa il aduci zilnic insa investitia ar fi una mult prea mare (1050 RON / luna). Din acest motiv ne-am stors de idei si am ajuns la concluzia ca trebuie sa sarim in ajutorul celor care iubesc atat de mult cursurile noastre de mers pe role.

Abonamentul Nelimitat este unic in Europa si ofera acces de Luni pana Vineri, la ora 18:30, in Parcul Herastrau, la absolut toate cursurile de grup organizate de noi. Asta inseamna aproape 21 de sedinte pe luna cu numai… 

Pret: 550 RON / luna

COMANDA ABONAMENT

Spune-ne cand sa iti aducem abonamentul

Întregul conținut al site-ului este proprietatea Școlii de Role din România și este protejat prin drepturi de autor. Orice utilizare a conținutului fără înștiințare și cerere scrisă va fi pedepsită conform legii.

Copyright © 2009 – 2019 Școala de Role

1 Curs GRATUIT
close slider