mersul pe role e mai fun

cu prietenii

de Luni pana Vineri, de la 19:00 la 20:00

incepand cu 1 septembrie 2019

Antrenamente de Grup pentru Copii

Antrenamentele de Grup de mers pe role sunt benefice copiilor atat fizic cat si psihic. Mersul pe role este singurul sport din categoria fitness cu eficienta ridicata atat in pierderea in greutate cat si indobandirea si mentinerea unei conditii fizice corespunzatoare, antrenand toate grupele musculare. Antrenamentele in grup ii ajuta pe copii sa devina mai prietenosi, competitivi si ambitiosi, ii scapa de timiditate si ii face sa se integreze mult mai usor in alte grupuri, pe viitor.

TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE LA CURSURILE DE GRUP

Pachete si tarife

o sedinta de grup cu abonament porneste de la 49 RON

O sedinta de grup fara abonament costa 59 RON

Antrenament de Grup

Un antrenament de grup inseamna o iesire alaturi de un grup de copii deja initiati si cativa instructori certificati, cu foarte multa experienta. Acestia vor acorda atentie sporita copilului tau si il vor ajuta sa se dezvolte atat in mersul pe role cat si pe plan disciplinar si in relationarea cu alti copii.

 

Pret: 90 RON 59 RON

NOU!

Abonament de Grup

Stim ca piticul tau isi doreste sa vina absolut in fiecare zi la cursurile de role si stim ca si tu iti doresti sa il aduci. Din acest motiv, incercam sa sustinem aceasta pasiune si facem un discount in momentul in care in loc sa platesti pe sedinta, iti iei un Abonament cu 5 sedinte pe care le poti efectua in maxim 2 luni.

Acest tip de abonament este unic si ofera acces de Luni pana Vineri, la ora 19:00, atat in Parcul Herastrau cat si in Parcul Tineretului (Lumea Copiilor), la absolut toate cursurile de grup organizate de noi. Asta inseamna aproape 21 de sedinte pe luna.

Pret: 250 RON / 5 sedinte

COMANDA ABONAMENT

Spune-ne cand sa iti aducem abonamentul