CAND AI TOATA ATENTIA

INVETI MULT MAI REPEDE

Antrenor Personal pentru Copii si Adulti

Antrenamentele Individuale de mers pe role sunt benefice atat copiilor cat si adultilor deoarece mersul pe role iti antreneaza toate grupele musculare, te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si totodata te ajuta sa obtii si sa mentii o conditie fizica de invidiat. Fiind declarat cel mai bun exercitiu cardio, depaseste jogging-ul deoarece mersul pe role nu solicita articulatiile la fel de mult.

Un antrenor personal te poate ajuta sa practici corect acest sport si sa iti atingi obiectivele mult mai repede si mai eficient, beneficiind de 100% din atentia acestuia in timpul antrenamentelor.

 

Pachete si tarife INDOOR 2019

Antrenament cu Antrenor Personal

Antrenamentul Individual cu antrenor personal este cea mai eficienta modalitate de initiere in mersul pe role atat pentru copii cat si pentru adulti, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu puteti participa la cursurile de grup fara sa fi fost initiat inainte.

Vi se ofera 100% atentie din partea unui instructor certificat international, cu experienta de peste 15 ani in mers si instructaj pentru mersul pe role si dans pe patine cu rotile.

Pret: 150 RON (INDOOR)

Photo credit: @Maverick Whythe

Abonament Standard INDOOR

Pachetul standard contine 6 sedinte individuale cu antrenor personal certificat international, pe care le poti efectua intr-un termen de maxim 12 luni de la momentul achizitiei, in unul dintre parcurile in care activam sau in una din salile noastre din zona P-ta. Universitatii sau AFI Palace Cotroceni.

Vei obtine cel mai bun pret si poti efectua antrenamentele in cel mai apropiat parc de casa ta!

REDUS DE LA 1080 RON

Pret: 650 RON (INDOOR) + taxa de închiriere a sălii

8PACK INDOOR

Acest pachet este special conceput penru cei ce doresc mai multe sedinte la un pret avantajos. 

Aveti 8 sedinte cu un instructor individual pe care le puteti efectua in termen de maxim 12 luni de la momentul achizitiei, in cel mai apropiat parc de casa ta sau in cea mai apropiata sala, in care activam!

REDUS DE LA 1520 RON

Pret: 970 RON (INDOOR)