CAND AI TOATA ATENTIA

INVETI MULT MAI REPEDE

Antrenor Personal pentru Copii si Adulti

Antrenamentele Individuale de mers pe role sunt benefice atat copiilor cat si adultilor deoarece mersul pe role iti antreneaza toate grupele musculare, te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si totodata te ajuta sa obtii si sa mentii o conditie fizica de invidiat. Fiind declarat cel mai bun exercitiu cardio, depaseste jogging-ul deoarece mersul pe role nu solicita articulatiile la fel de mult.

Un antrenor personal te poate ajuta sa practici corect acest sport si sa iti atingi obiectivele mult mai repede si mai eficient, beneficiind de 100% din atentia acestuia in timpul antrenamentelor.

 

Pachete si tarife

o sedinta individuala cu antrenor personal cu abonament porneste de la 68 RON 

O sedinta individuala cu antrenor personal fara abonament costa 120 ron

Antrenament cu Antrenor Personal

Antrenamentul Individual cu antrenor personal este cea mai eficienta modalitate de initiere in mersul pe role atat pentru copii cat si pentru adulti, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu puteti participa la cursurile de grup fara sa fi fost initiat inainte.

Vi se ofera 100% atentie din partea unui instructor certificat international, cu experienta de peste 15 ani in mers si instructaj pentru mersul pe role si dans pe patine cu rotile.

Pret: 120 RON

Photo credit: @Maverick Whythe

Abonament Standard

Pachetul standard contine 8 sedinte individuale cu antrenor personal certificat international, pe care le poti efectua intr-un termen de maxim 3 luni de la momentul achizitiei, in unul dintre parcurile in care activam: Parcul Herastrau si Parcul Tineretului.

Vei obtine cel mai bun pret si poti efectua antrenamentele in cel mai apropiat parc de casa ta!

Pret: 650 RON

Abonament de Familie

Pachetul de Familie este special construit pentru a iti usura munca in momentul in care doresti sa iti inscrii ambii copii la Scoala de Role sau vrei sa participi alaturi de copilul tau la cursuri.

Aveti 8 sedinte cu un instructor individual pe care le puteti efectua impreuna, in termen de maxim 3 luni de la momentul achizitiei, in cel mai apropiat parc de casa ta, in care activam!

REDUS DE LA 1300 RON

Pret: 1100 RON