Loading...
te invatam sa dansezi pe patine cu rotile

CINE SUNTEM?

Scoala de Role este primul loc din Romania unde poti invata sa mergi corect pe role si sa dansezi pe patine cu rotile.

Cum a inceput totul?

Povestea a inceput in anul 2009, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, cand Vlad Mihnea si Marius Adrian au fondat prima Scoala de Role pentru cei ce doresc sa invete si sa se dezvolte in discipline precum freestyle clasic, artistic, slide-uri sau sarituri. Observand ca aceasta miscare a avut parte de un succes impresionant, deoarece antrenorii erau acesti doi sportivi cheie in istoria rollerblading-ului din Romania, au hotarat sa extinda aria Scolii de Role – au inceput sa predea si tehnicile foarte simple de echilibru si control pentru cei ce nu au mai incaltat niciodata o pereche de role.
In anul 2010, Scoala de Role deja se desfasura atat in Parcul Lumea Copiilor cat si in Parcul Herastrau (actual Parcul Regele Mihai I al Romaniei) din Bucuresti.

Obiectivul Scolii de Role

De la inceput, scopul nostru a fost acela de a promova discipline precum freestyle slalom, slides, jumps si freeride, in industria sportului din tara. Fiind o echipa formata strict din profesionisti, sportivi activi, participanti si detinatori de titluri nationale si internationale, ne dorim atat cresterea in numar a celor ce utilizeaza rolele ca pe o modalitate de fitness extraordinar de utila cat si a celor ce doresc sa faca performanta si sa se dezvolte in una dintre disciplinele mersului pe role.

Cate persoane am antrenat in cei 9 ani de activitate?

Se spune ca putin peste 8.000
Cu ocazia asta, insistam sa nu va faceti griji in privinta experientei noastre in ceea ce priveste tehnicile de predare si chiar… copiii. In toti acesti ani am invatat sa lucram atat cu copii cat si cu adulti ce isi doresc sa practice, am reusit sa schimbam mentalitati si sa convingem ca se poate, persoane care nu mai credeau ca au vreo sansa sa invete mersul pe role.
Daca totusi aveti vreun dubiu, va invitam cu drag sa incercati un antrenament de mers pe role, la Scoala de Role!

Familia Scoala Sporturilor Urbane – TFSAcademy

Nucleul se afla in echipa 24Slalom (TwoForSlalom), de unde s-a lansat conceptul TFSAcademy (Academia de Role). Nimic nu ar fi fost posibil fara echipa cu o istorie atat de lunga si frumoasa.
Ne bucuram nespus sa facem parte in prezent din Scoala Sporturilor Urbane – TFSAcademy, care include Scoala de Role, Scoala de Skateboard si Scoala de Biciclete – prima scoala de sporturi urbane care ofera instructori specializati in fiecare disciplina.
Stiati ca?
In primii doi ani de activitatea, Scoala de Role nu a perceput nicio taxa pentru cursurile predate, instructorii lucrand din pura pasiune. Taxa de antrenament acopera astazi echipamentul foarte costisitor de care instructorii au nevoie pentru performanta si intretinere, plus spatiul de antrenament.