Feedback Clienti

Parerea dumneavoastra este cea mai importanta!

Feedback-ul dumneavoastra este foarte important deoarece doar asa ne putem perfectiona. Orice doriti sa transmiteti, deja bun sau de imbunatatit, va rugam sa o faceti trimitand un e-mail la contact@scoaladerole.ro cu titlul „FEEDBACK” sau lasand un comentariu in sectiunea dedicata de mai jos.

 

PARERILE ELEVILOR / PARINTILOR

 

Cristina Ilie, mama a doi baieti:

Au fost cele mai vesele si mai relaxate momente dintre frati, ei s-au simtit mai puternici, mai increzatori in fortele proprii iar noi… ne-am simtit un pic mai tineri.

Eu mi-am luat si role anul trecut pentru ca doream sa incerc si eu sportul iar daca ei au intrebat mereu de voi iar cel mare a fost super bucuros cand i-am spus ca am primit SMS de la voi, inseamna ca v-ati atins scopul!

 

Alina, eleva, 16 ani:

Intotdeauna am venit cu drag la cursurile de role pentru ca stiam cat de relaxata voi pleca dupa un antrenament cu domnul antrenor Andrei.
Abia astept sa continui cursurile si anul acesta!

 

Ion Ciprian, tata a doua fete:

Nu stiu cum ati reusit dar mi-ati facut fetele sa iubeasca acest sport. Toata iarna m-au intrebat cand incep antrenamentele pe role.
Ar fi foarte tare daca ati continua cursurile intr-o sala pe timp de iarna, am fi cu totii mult mai fericiti!

 

Lavinia Cretu, mama a unui baiat:

Eu eram in culmea extazului cand stiam ca urmeaza antrenamentele de role cu Mihnea – era singurul care il linistea si il facea sa fie atent pe David, baiatul meu.
Fiul meu era fericit ca vine la cursuri si asta ma facea pe mine fericita!

 

Asteptam feedback-ul dumneavoastra pe e-mail la contact@scoaladerole.ro sau intr-un comentariu, mai jos!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.