DE CE?

De ce antrenamente de mers pe role?

Mersul pe role poate fi foarte sanatos sau foarte daunator, in functie de cum este practicat! Suntem constienti ca foarte multi dintre dumneavoastra considera ca isi pot invata fiul / fiica sa mearga pe role, insa va rugam sa va ganditi la sanatatea articulatiilor copilului dumneavoastra, deoarece mersul incorect pe role poate dauna extrem de mult: poate cauza deformare osoasa, entorse sau chiar fracturi. Totodata, intr-o sesiune obisnuita de mers pe role, copilul dumneavoastra va intalni numeroase obstacole statice sau in miscare, existand posibiltatea de a ajunge in imposibilitatea de ocolire a unuia dintre obstacole. Doar un instructor va poate feri de intamplarile ce va pot strica o zi ce se dorea dedicata recreatiei sau va poate feri de problemele de sanatate ce pot fi cauzate de mersul incorect pe role! Scoala de Role este primul loc din Romania unde puteti invata sa mergeti corect pe role.

 

De ce Scoala de Role?

Scoala de Role lucreaza cu instructori ce isi dedica 100% din timp si energie cursantilor.

Este foarte important ca instructorul sa se dedice cursantilor iar partea buna la Scoala de Role este ca instructorii nostri sunt campioni in diverse discipline pe role sau profesionisti, specialisti in lucrul cu copiii sau oameni ce-si ofera 100% din timp antrenamentelor pe role, patine sau biciclete.

Va oferim garantia unor instructori recunoscuti, profesionisti, cu atitudine excelenta fata de copii si disciplinati.

Pe de alta parte desi suntem o comunitate formata strict din profesionisti si campioni, va asiguram ca oferim cele mai ieftine cursuri de pe piata!

Fondatorii scolii de role sunt campioni nationali si internationali in Slalom Freestyle, Freeride, Slides si Freejumps.

PARTENERI OFICIALI