fitness pe role

Cea mai sanatoasa metoda de a slabi si a te mentine in forma este participarea la cursurile FIT! – Fitness Inline Training, in Parcul Tineretului din Bucuresti, de doua ori pe saptamana!

slabesti sanatos si eficient

Pe parcursul unei ore de antrenament vei arde peste 600 de calorii iar pana la finalul unei sedinte, vei arde peste 1200 de calorii / 2h.

lucreaza muschii si starea de spirit

Dupa o sesiune de fitness pe role, muschii fesieri, ai abdomenului, coapselor si picioarelor vor fi tonifiati iar starea ta de spirit se va imbunatati.

cel mai bun exercitiu cardio

Mersul pe role este cel mai sanatos exercitiu cardio, imbunatatind sanatatea inimii si a plamanilor, imbunatateste sistemul cardiovascular, circulatia sanguina si regleaza ritmul cardiac.

Iti vei mari rezistenta fizica, iti vei imbunatati echilibrul, mobilitatea si reflexele, vei invata sa iti controlezi centrul de greutate si iti vei intari rezistenta, toate astea cu 50% mai putine socuri la nivelul articulatiilor decat in jogging. Pe scurt, vei avea o conditie fizica de invidiat!

PARTICIPA LA ANTRENAMENTE

FITNESS INLINE TRAINING

Antrenamentele se organizeaza in fiecare marti si joi la ora 19:00, in Parcul Tineretului, sub indrumarea a doi instructori certificati, cu experienta de peste 15 ani.

Mai sunt
25 LOCURI DISPONIBILE

fit! with BEGINNERS

Pe langa programul de marti si joi, se mai organizeaza o intalnire in fiecare luni la ora 20:00, pentru a invata sa mergi corect si in siguranta pe role.

Au mai ramas doar
15 LOCURI DISPONIBILE

fit! individual pack

Fitness Inline Training Individual, reprezinta un abonament cu 8 sedinte individuale sub forma unui program pre-stabilit de 2 sedinte pe saptamana.

Ne pare rau dar
TOATE LOCURILE SUNT OCUPATE

Cine ne antreneaza?

Prin atitudine si rezultate ne demonstreaza cat de important este sa studiezi ceea ce iubesti: singurul instructor FIT! din Romania, certificat ICP (International Certification Program) la Londra.

Pahontu Georgian, Instructor FIT!

Campion de Freestyle Slalom Artistic pe role, pasionat de fitness si fondator al Scolii de Role din Romania, participa la antrenamentele FIT! pentru a se asigura ca toata lumea patineaza corect si in siguranta.

Vlad Mihnea, Instructor FIT!

ALEGE PACHETUL CARE TI SE POTRIVESTE

Alege pachetul potrivit programului si obiectivelor tale. 

fit classic

350ron

/luna

LUNI

MARTI

MIERCURI

JOI

VINERI

fit +plus

450ron

/luna

LUNI

MARTI

MIERCURI

JOI

VINERI

fit individual

900ron

/luna

LUNI

MARTI

MIERCURI

JOI

VINERI

0
de membri în comunitatea perole.ro

FIT! ESTE UN SERVICIU PREMIUM