București / Pitești
+40755451273
contact@scoaladerole.ro

PROGRAMEAZA-TE!

Programeaza-te acum pentru o sedinta individuala de mers pe role sau dans pe patine cu rotile, la Scoala de Role din Bucuresti.


PROGRAMEAZA-TE AICI!

Loading...

Mai sus veti intalni cel mai modern modul de programari din Romania – totul se intampla in timp real. Va puteti programa doar completand pasii ceruti in formularul de mai jos si apasand butonul next, pana cand vi se va confirma programarea pe e-mail.

Antrenament Individual – 120 RON

Antrenamentul Individual este alegerea ideala pentru prima incercare de mers pe role si totodata prima incercare de a participa la cursurile de mers pe role ale Scolii de Role.

Puteti opta pentru cate sedinte individuale doriti, dupa care, daca va simtiti pregatit, puteti alege cursurile de grup din Parcul Herastrau sau Parcul Lumea Copiilor.

Durataunei sedinte60 min.

Abonament Individual – 650 RON

Redus de la 960 RON!

Aceasta este cea mai avantajoasa modalitate de a participa la cursurile individuale ale Scolii de Role.

Este singurul abonament care are termen de valabilitate 12 luni, ceea ce va ofera libertatea de a va antrena cand doriti.

Toate antrenamentele se efectueaza 1 la 1, sub supravegherea unui instructor profesionist.

Durata unei sedinte: 60 min.

Numar de lectii / abonament: 8 lectii

Valabilitate abonament: 12 luni

Antrenament Family – 200 RON

Redus de la 240 RON!

Varianta avantajoasa pentru cate doi membri ai unei familii este Antrenamentul Family. Aveti parte de un antrenament cu instructor personal, la pret redus si beneficiile unui Antrenament Individual.

Durata unei sedinte: 60 min.

Abonament Family – 1100 RON

Redus de la 1300 RON!

In cazul in care doriti sa faceti abonament individual pentru doi membri ai familiei, cea mai avantajoasa oferta este Abonamentul de Familie, la care aveti parte de opt antrenamente cu instructor personal, la pret redus si beneficiile unui Abonament Individual. Pe langa aceste avantaje, in continuare beneficiati de un an de zile valabilitate, deci nu mai sunteti restrans de abonamentul clasic cu valabilitate de o luna de zile.

Durata unei sedinte: 60 min.

Numar de lectii / abonament: 8 lectii

Valabilitate abonament: 12 luni