Loading...
te invatam sa mergi pe role

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Programarile se pot efectua doar in modul INDIVIDUAL, incepand cu data de 16 MAI 2020 si doar in Parcul Herastrau din Bucuresti. In situatia in care starea de urgenta este prelungita sau se hotaraste ca parcurile sa nu se deschida incepand cu data de pe 15 mai 2020, programarile vor fi anulate automat!

Ghidul programărilor în timp real

Vă puteți programa direct din această pagină, selectând serviciul pe care îl doriți (Antrenament Individual sau Antrenament de Grup*), data, ora și locația. În același timp, aveți posibilitatea (accesând butonul reprezentativ-rotund de mai sus) să vă programați pe WhatsApp (butonul verde cu sigla WhatsApp), telefonic (butonul roșu cu mobilul alb) sau prin e-mail (butonul roșu cu plicul alb).

Dacă vă programați folosind formularul de programări în timp real, trebuie să țineți cont de faptul că programarea este validată abia după ce vi se confirmă telefonic acest lucru. Dacă după efectuarea programării nu primiți un apel telefonic în mai puțin de 60 de minute (în intervalul orar 09:00 – 21:00), vă rugăm să ne apelați pentru confirmarea programării!