Poti face o cerere de programare prin intermediul sistemului de mai jos, urmand sa te contactam noi pentru confirmare sau te poti programa direct, folosind chat-ul din site-ul nostru sau apeland 0740 772 776 zilnic, intre 09:00 si 20:00.

Mihnea a dovedit nu doar cunoasterea temeinica a tehnicilor destinate deprinderii mersului pe role, ci si multa rabdare si o atitudine pozitiva, pe care este capabil sa o transmita chiar si unui adult speriat si sa ii permita astfel sa devina un om mai curajos, mai puternic, mai optimist, mai surazator si, nu in ultimul rand, mult mai fit. Este un foarte bun antrenor din punct de vedere teoretic si practic, capabil sa explice fiecare element si sa corecteze progresiv eventualele greseli, dar si un bun mentor si indrumator pentru a insufla curaj si depasirea propriilor limite.

Ilie Ana

... vorbește despre Mihnea

Super! Distractie, pasiune si mult talent langa acesti tineri minunati, cu ‘lipici’ garantat la copii 🙂Recomand!

 

Alina Cornea

... participa alaturi de fiul ei

Probabil va imaginati ca mersul pe role intr-un cadru organizat este dedicat doar copiilor/adolescentilor. Ei bine, eu sunt exemplul graitor pentru faptul ca puteti invata sa patinati chiar si la varsta adulta: mai exact, eu am invatat la varsta de…34 de ani. 

client scoala de role

Cristiana Pohl

... a învățat la 34 de ani

Niște tipi super care știu sa se apropie de copii și sa învețe prin joaca.

Razvan Popa

... ne-a scris pe FaceBook