Loading...
te invatam sa mergi pe role

Fa-ti abonament la Scoala de Role si ai 10% REDUCERE cand iti cumperi role de la Skates.ro

Deoarece ne dorim sa ii facem pe abonatii nostri sa se simta din ce in ce mai norocosi, astazi ne-am gandit cum am putea sa iti facem viata mai usoara si chiar am ajuns la o concluzie: din momentul in care ai ales unul dintre abonamentele Scolii de Role, ai 30 de zile la dispozitie sa mergi in magazinul Skates.ro de pe Calea Plevnei, nr. 222 si sa iti cumperi orice produs din categoria “ROLE” si “ROTILE” (role, patine cu rotile, protectii pentru role, accesorii, etc…) cu 10% REDUCERE!

Cum poti beneficia de 10% REDUCERE la magazinul Skates.ro

Pentru a putea beneficia de reducerea de 10% la produsele din categoria “ROLE” si “ROTILE“, din magazinul Skates.ro, va trebui sa iti achizitionezi unul dintre abonamentele Scolii de Role (Abonament Individual sau Abonament de Grup la pret intreg) iar cu acesta, in maxim o luna de zile din momentul achizitionarii, sa mergi la magazinul Skates.ro de pe Calea Plevnei, nr. 222 si sa iti alegi produsul sau produsele dorite.

Atat abonamentele Scolii de Role cat si oferta cu 10% reducere sunt nominale, ceea ce inseamna ca doar posesorul abonamentului poate beneficia de reducere, doar pentru produsele care i se adreseaza. In cazul in care ai un abonament la Scoala de Role si achizitionezi produse pentru alte personae, oferta va fi anulata si nu vei mai primi un abonament cu inscriptia speciala pentru reducere.

De altfel, in termen de 30 de zile de la achizitionarea abonamentului, puteti beneficia o singura data de reducerea de 10% la magazinul Skates.ro.

Cei ce isi platesc un abonament lunar, de grup, la Scoala de Role, beneficiaza lunar de 10% reducere si au dreptul sa isi foloseasca o data pe luna aceasta reducere, doar pentru persoana inscriptionata pe abonament.

Scoala de Role: Invata sa mergi pe role sau sa dansezi pe patine cu rotile!

Pentru mai multe informatii si programari, sunati la 0755451273 sau trimiteti un e-mail la contact@scoaladerole.ro.

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.