Loading...
te invatam sa mergi pe role

termeni si conditii

ANTRENAMENTE SI ABONAMENTE INDIVIDUALE

Antrenamentele și Abonamentele Individuale sunt opționale pentru categoria de vârstă 7-18 ani și obligatorii pentru categoria de vârstă -7 ani și +18 ani.

A. Antrenamente Individuale
Antrenament Individual se consideră în momentul în care se alege plata individuală pe ședința în timpul căreia, elevul beneficiază de antrenor personal certificat internațional ICP – ședința durează 60 de minute începând cu ora la care a fost stabilită programarea.

  1. Antrenamentul Individual începe la ora exactă la care s-a făcut programarea și durează 60 de minute. (exemplu: ”Programare la ora 15:00” – începe la ora 15:00 și se încheie la ora 16:00)
  2. Modalitățile prin care vă puteți programa penru un Antrenament Individual sunt următoarele: programare live în pagina dedicată din website-ul nostru, programare telefonică prin apel, mesaj WhatsApp sau SMS la numărul +40755451273 (program L-D: 09:00 – 20:00), programare prin Live Chat-ul prezent în partea dreaptă, marcat cu textul ”Conversați cu noi” unde puteți lua legătura direct cu un specialist. Absolut toate programările se consideră confirmate doar în momentul în care ați fost apelat de pe numărul 0755451273 sau ați primit următorul SMS de la acest număr: ”Ne întâlnim (Ziua săptămânii), (Ziua calendaristică) (Luna), la ora (Ora programării), în Parcul (Parcul programării), pentru o ședință individuală de mers pe role și dans pe patine cu rotile. – www.scoaladerole.ro”.
  3. Programările se fac cu maxim 30 de zile înainte de data programată iar limita minimă este de 6 ore până la programare. Absolut toate programările vor fi confirmate telefonic sau prin SMS, doar dacă programul instructorilor este accesibil pentru a organiza ședința individuală – programul afișat în cadrul sistemului de programări de pe site nu este unul conform 100%, putând întâmpina erori.
  4. În cazul în care întârziați, instructorul are obligația să vă primească la antrenament pe toată durata programării însă nu va putea fi depășită ora finalizării programării (exemplu: dacă antrenamentul este programat de la ora 17:00 până la ora 18:00 și dvs. ajungeți la 17:25, veți face antrenamentul până la ora 18:00). Indiferent de durata întârzierii, aveți obligația de plată a ședinței programate. 
  5. În cazul în care doriți să anulați o programare, o puteți face cu minim 6 ore înainte ca aceasta să înceapă. Orice programare anulată cu mai puțin de 6 ore până la începerea acesteia va fi penalizată în funcție de numărul abaterii și tipul de programare (indoor sau outdoor), astfel: (outdoor – prima abatere) AVERTISMENT PRIN SMS + următoarea programare se poate face doar cu plata ședinței la momentul programării, (indoor – prima abatere) obligația de plată a taxei de închiriere a sălii în valoare de 40 RON + AVERTISMENT PRIN SMS + următoarea programare se poate face doar cu plata ședinței și a taxei de închiriere a sălii la momentul programării, (outdoor – următoarele abateri) pierderea antrenamentului plătit la momentul programării, (indoor – a 2a abatere) pierderea antrenamentului plătit și a taxei de închiriere a sălii platită la momentul programării . Neprezentarea la programare, fără anunț de orice fel, cu până la 1 minut înainte de începerea antrenamentului va duce la obligația de plată în avans a antrenamentelor, la momentul programării.
  6. Antrenamentul Individual se achită cash, la finalul orei programate sau prin transfer bancar și prezentarea dovezii de plată la începutul ședinței individuale.

B. Abonamente Individuale

Abonament Individual se consideră în momentul în care se alege plata pentru 6 (șase) sau 8 (opt) antrenamente individuale sub forma unui pachet promoțional. Pentru a înțelege termenul de Antrenament Individual, citiți descrierea punctului ”A”.

  1. Comandarea unui Abonament Individual

Pentru a comanda un Abonament Individual de 6 sau 8 antrenamente, va trebui să anunțați în câmpul ”Mesaj suplimentar” din formularul de programare online, să cereți abonamentul pe care vi-l doriți prin intermediul apelului telefonic de confirmare a programării, prin SMS sau WhatsApp la numărul 0755451273 sau prin intermediul chat-ului live din cadrul website-ului nostru. Singurele informații pe care trebuie să ni le furnizați pentru întocmirea abonamentului atât fizic cât și digital sunt următoarele: numele deținătorului abonamentului și vârsta acestuia.

În situația în care v-ați programat pentru un Antrenament Individual, ați participat la antrenament iar în urma acestuia v-ați hotărât că doriți să continuați cu varianta de Abonament Individual de 6 sau 8 antrenamente, aveți posibilitatea de a transforma ședința respectivă în prima ședință dintr-un Abonament Individual, cu obligația de plată.

2. Plata unui Abonament Individual

Plata Abonamentului Individual de 6 sau 8 ședințe trebuie achitat integral la începutul primei ședințe din abonamentul comandat. Asta înseamnă că, (exemplu) în situația în care v-ați comandat un Abonament Individual pentru programarea de mâine, la ora 18:00, la începutul acestei ședințe va trebui să achitați suma integrală înscrisă pe lista de tarife, pentru tipul de abonament pe care l-ați comandat. 

În situația în care v-ați programat pentru un Antrenament Individual, ați participat la antrenament iar în urma acestuia v-ați hotărât că doriți să continuați cu varianta de Abonamend Individual de 6 sau de 8 antrenamente, aveți posibilitatea de a transforma ședința respectivă în prima ședință dintr-un Abonament Individual. Pentru a face acest lucru, va trebui să achitați prețul tipului de abonament dorit, la finalul ședinței respective. În cazul în care acest lucru nu este posibil, va trebui să achitați prețul unui Antrenament Individual (150 RON) pentru ședința respectivă și puteți comanda un Abonament Individual pentru următoarea programare.

3. Intrarea în posesia unui Abonament Individual

Abonamentul Individual atât de 6 antrenamente cât și de 8, există în două forme: fizic și digital. Momentan, abonamentele în formă digitală sunt accesibile doar instructorilor, pentru a putea verifica situația abonamentului fără posibilitatea ca acesta să fi fost modificat (numele participantului, data începerii abonamentului, data până la care este valabilă reducerea la magazinul Skates.ro, numărul de ședințe efectuate, notate cu dată și oră exactă, etc…). Dumneavoastră veți intra în posesia unui abonament fizic, sub forma unui cartonaș lucios ce conține 8 spații dedicate bifării ședințelor efectuate, un text care vă explică modalitatea prin care puteți beneficia de reducerea la magazinul Skates.ro și următoarele spații completabile: Nume, Vârstă și Data până la care este valabilă reducerea la magazinul Skates.ro. Toate spațiile completabile vor fi completate și aduse la antrenamentul pentru care ați comandat abonamentul individual, de către Directorul de Disciplină responsabil cu locația dumneavoastră.

În situația în care abonamentul individual nu a fost comandat anterior ci v-ați hotărât la finalul unui Antrenament Individual și ați achitat suma integrală pentru Abonamentul Individual, instructorul va solicita Directorului de Disciplină inițierea unui abonament digital, completat cu datele furnizate de dumneavoastră, în care se va bifa prima ședință ca fiind efectuată, urmând ca la următoarea programare după acea ședință (ședința numărul 2) să primiți abonamentul în format fizic.

4. Programarea la antrenamentele individuale din Abonamentul Individual

Programările pentru antrenamentele din cadrul abonamentului dumneavoastră se efectuează în același mod precum Antrenamentele Individuale (vezi pct. A.2.) și sunt supuse acelorași termeni (vezi pct. A.3. și A.4.)

5. Întârzierea la antrenamentele individuale din Abonamentul Individual

Întârzierea la antrenamentul programat din cadrul Abonamentului Individual nu este sancționată. Programarea are o oră de început și o durată pre-stabilită de 60 de minute de la ora programării iar indiferent de ora la care vă prezentați, antrenamentul va fi încheiat conform programării (exemplu: în cazul în care antrenamentul a fost programat la ora 17:00, acesta trebuie să se termine la ora 18:00, indiferent de ora la care ajungeți la antrenament).

6. Anularea antrenamentului sau neprezentarea la antrenamentele individuale din Abonamentul Individual

6.1. Anularea corectă, fără sancțiuni

(Abaterea 1) Anularea se face doar prin apel telefonic la numărul 0755451273. După ce ați anunțat prin intermediul apelului telefonic, veți primi un SMS cum că ați solicitat anularea programării, care va include datele programării anulate. Puteți anula antrenamentul fără să fiți sancționat, oricând înainte de: ora programării – 6h. (exemplu: antrenamentul care începe la ora 18:00 poate fi anulat fără sancțiuni, la ora 18-6= 12:00) 

6.2. Anularea incorectă, sancționabilă

(Abaterea 1) Anularea efectuată la mai puțin de 6 ore de la ora exactă începerii antrenamentului va fi sancționată astfel: marcarea antrenamentului de pe Abonamentul Individual în curs ca fiind efectuată

6.2.1 Anularea incorectă, programare indoor

(Abaterea 1) Anularea efectuată la mai puțin de 6 ore de la ora exactă începerii antrenamentului va fi sancționată astfel: marcarea antrenamentului de pe Abonamentul Individual în curs ca fiind efectuată + obligația de plată a taxei de închiriere a sălii, în valoare de 40 RON / h.6.3. Neprezentarea la programare, sancționabilă

(Abaterea 1) Neprezentarea efectivă, fără o anulare corectă sau incorectă în prealabil va fi sancționată astfel: marcarea antrenamentului de pe Abonamentul Individual în curs ca fiind efectuată.

6.3.1. Neprezentarea, programare indoor

(Abaterea 1) Neprezentarea efectivă, fără o anulare corectă sau incorectă în prealabil va fi sancționată astfel: marcarea antrenamentului de pe Abonamentul Individual în curs ca fiind efectuată + obligația de plată a taxei de închiriere a sălii, în valoare de 40 RON / h.

7. Valabilitatea Abonamentului Individual

Abonamentele Individuale au perioade de valabilitate diferite, în funcție de pachetul selectat:

Abonamentul6 : este un pachet ce conține șase ședințe individuale cu termen de valabilitate de 30 de zile (1 lună) din momentul achiziționării acestuia.

Abonamentul8 : este un pachet ce conține opt ședințe individuale cu termen de valabilitate de 90 de zile (3 luni) din momentul achiziționării acestuia. 

Abonamentul6 Family & Friends : este un pachet ce conține șase ședințe individuale cu termen de valabilitate de 30 de zile (1 lună) din momentul achiziționării acestuia.

Abonamentul8 Family & Friends : este un pachet ce conține opt ședințe individuale cu termen de valabilitate de 90 de zile (3 luni) din momentul achiziționării acestuia.

8. Participarea la antrenamentele din Abonamentul Individual

Participarea la fiecare antrenament în parte din Abonamentul Individual se face pe bază de programare, conform art. 4. Aveți obligația ca în urma programării, să vă prezentați la antrenament la ora stabilită, pentru a putea desfășura antrenamentul conform programei, fără întrerupere sau riscul ca restul antrenamentului să devină neproductiv. Sfatul nostru este să încercați să ajungeți la centrul de antrenament cu aprox. 15 minute înainte de începerea antrenamentului, pentru a putea fi echipat la ora programării.

9. Transferul deținătorului Abonamentului Individual și efectuarea colectivă a ședințelor

Abonamentul Individual este nominal și NU poate fi transferat altei persoane din familie sau în afara acesteia. În același timp, ședințele din Abonamentul Individual pot fi efectuate doar de către persoana inscripționată pe Abonamentul Individual fizic și în informațiile furnizate pentru abonamentul digital. 

10. Invitația cadou și reducerea la magazinul Skates.ro

Un Abonament Individual vine la pachet cu două cadouri din partea noastră: o invitație cadou prin care puteți aduce încă o persoană să participe la un antrenament alături de dumneavoastră și o reducere în valoare de 10% la produsele din categoria Role și Patine cu Rotile din magazinul Skates.ro atât online cât și fizic, pe Calea Plevnei, nr. 222.

10.1. Invitația cadou

Orice persoană achiziționează un Abonament Individual, obține cadou o invitație gratuită pentru un prieten, pe care o poate folosi oricând, pe parcursul valabilității abonamentului individual și atâta timp cât deținătorul abonamentului mai are antrenamente disponibile pe abonament. (exemplu: dacă ați achiziționat un abonament și au trecut 6 luni, vă vor fi șterse atât antrenamentele cât și invitația cadou; ex2: dacă ați achiziționat un abonament, ați efectuat toate cursurile și nu ați folosit invitația, aceasta va fi ștearsă) Atenție, invitația cadou vine la pachet cu fiecare Abonament Individual, indiferent dacă este primul abonament pentru persoana respectivă sau acesta a mai avut abonamente și invitații anterior.

10.2. Reducerea la magazinul Skates.ro

Orice persoană achiziționează un Abonament Individual de 6 sau de 8 antrenamente, primește o reducere în valoare de -10% la magazinul Skates.ro online sau în București, pe Calea Plevnei 222. Reducerea este valabilă pentru o singură sumă totală, o singură dată, în prima lună de la achitarea Abonamentului Individual. Reducerile nu se cumulează în cazul în care vă achiziționați mai mult de 1 abonament individual într-un interval mai mic de 30 de zile.

10.2.1. Folosești reducerea în magazinul din București

Pentru a folosi reducerea în magazinul din București, pe Calea Plevnei, nr. 222, este obligatoriu să vă prezentați cu abonamentul fizic (cartonașul completat cu numele și vârsta participantului la cursuri + data până la care reducerea la magazinul Skates.ro este valabilă) în magazinul Skates.ro. După ce v-ați hotărât ce produse doriți să achiziționați, veți prezenta cartonașul numit abonament fizic angajatului din magazinul Skates.ro care vă va ștampila abonamentul în zona dedicată reducerii. Din acel moment, nu veți mai beneficia de încă o reducere la magazinul Skates.ro.

10.2.2. Folosești reducerea în magazinul online Skates.ro

Pentru a folosi reducerea în magazinul online Skates.ro, la adresa www.skates.ro, va trebui să apelați la 0755451273 (număr de contact pentru Școala de Role) și să vă prezentați cu numele deținătorului abonamentului individual. Se va înregistra o cerere pentru a fi eliberat un cod promoțional, unic, pentru a putea fi folosit în magazinul online. Atenție, această tehnică nu este una instantă, în așa fel încât tot procesul de la apelarea numărului de contact al Școlii de Role și până la eliberarea codului promoțional individual poate dura până la 24h.

11. Situatii extra cu precedent in activitatea Scolii de Role

De la inceputurile activitatii noastre, au existat diverse cereri si situatii repetitive cu incadrari diverse pe care dorim sa le solutionam prin acest regulament, inainte ca acestea sa se repete creand si mai multe situatii.

11.1. Participarea a 2 sau mai multe persoane la antrenament, in cadrul unui singur abonament

Nu se accepta la cursurile de role ale Scolii de Role, participarea a 2 sau mai multe persoane la antrenamentele din cadrul unui abonament, cerand sa fie validate mai multe sedinte. Sedintele din cadrul unui Abonament Individual sunt validate pe numarul de ore efectuate, nu dupa numarul de persoane care au participat. Singurele modalitati prin care doua sau mai multe persoane pot participa la un antrenament din cadrul unui Abonament Individual sunt daca ambele persoane detin cate un Abonament Individual si aleg sa isi desfasoare antrenamentele impreuna sau dacă persoanele respective dețin un pachet de tipul Family & Friends.

11.2. Participarea a 2 sau mai multe persoane la antrenament, fiecare fiind detinator de abonament

Daca doua sau mai multe persoane detin Abonamente Individuale personale si aleg sa isi desfasoare antrenamentele impreuna, acest lucru este posibil (exista chiar un pachet promotional individual pentru 2 persoane). Cu toate acestea, in cazul in care instructorul decide ca antrenamentul nu este productiv deoarece activitatea desfasurata impreuna distrage atentia unuia sau ambilor elevi iar progresul aprox. normal este ingreunat, acesta are dreptul de a interzice participarea persoanelor respective impreuna, in acelasi timp la antrenamente cu acelasi insructor.

11.3. Participarea a 2 sau mai multe persoane la antrenament, acestea fiind deținătoarele unui pachet de tipul Family & Friends

Pachetele de tipul Family & Friends sunt special concepute pentru cei ce doresc să participe la antrenamente împreună, sub îndrumarea unui instructor certificat dedicat mini-grupului de persoane format. 

Un pachet Family & Friends poate conține șase sau opt ședințe care trebuiesc efectuate cu toți deținătorii prezenți. Dacă de exemplu, două persoane dețin un pachet Family & Friends cu opt ședințe iar la un antremanet participă doar o persoană, ședința respectivă va fi bifată pentru amândoi participanții și vor rămâne cu șapte ședințe. 

11.4. Selectarea preferentiala a unui instructor de la Scoala de Role

Aveti dreptul de a va selecta instructorul la Scoala de Role, atata timp cat respectivul instructor este disponibil pentru programul dumneavoastra sau inca isi desfasoara activitatea in cadrul Scolii de Role din Bucuresti. Va rugam sa retineti ca va trebui sa mentionati de la inceputul initierii programarii ca doriti sa faceti antrenamentul cu un anumit instructor, pentru a vi se putea oferi exact programul respectivului.

11.5. Echipamentul de protectie optional si obligatoriu

Echipamentul de protectie obligatoriu: genunchiere, cotiere, palmare cu protectie pentru incheietura mainii, casca. Echipamentul de protectie optional: protectii preferentiale pe zone si dispozitive personalizate de protectie sporita in anumite zone ale corpului.

11.6 Anularea abonamentului

Anularea abonamentului se poate face doar prin neprogramarea ulterioara pentru efectuarea sedintelor din cadrul abonamentului. Nu se pot efectua tranzactii de restituire a banilor in urma dorintei proprii si personale de a nu mai efectua cursurile din cadrul abonamentului. Fiecare abonament poate avea diverse termene de valabilitate: 1, 3, 6 si respectiv 12 luni de la data activarii abonamentului. Dupa ce a fost depasita perioada de valabilitate, abonamentul va fi anulat si dezactivat iar datele personale de pe abonament vor fi sterse din sistemul nostru securizat, dedicat participantilor la antrenamente (absolut toate datele furnizate catre Scoala de Role prin abonament sau oricare alt formular de pe acest site sunt complet private, ne-transferabile, nu le folosim in scopuri comerciale sau de marketing – sunt dedicate strict imbunatatirii experientei dvs. in cadrul site-ului si activitatii la Scoala de Role. Puteti solicita oricand sa va spunem care sunt datele pe care ni le-ati fornizat iar noi le-am stocat si totodata puteti solicita absolut oricand, stergerea acestora)