BICICLESTE PRIN ORAS

IN DEPLINA SIGURANTA

Antrenamente Individuale pentru Copii si Adulti

Antrenamentele Individuale de mers pe bicicleta sunt dedicate atat copiilor cat si adultilor, fiind utile atat celor care nu au mers niciodata pe bicicleta cat si celor ce doresc sa isi imbunatateasca tehnicile de siguranta si notiunile de mers prin oras. La cursurile de mers pe bicicleta, veti fi initiati pe bicicleta proprie, veti invata tehnici de echilibru, viraj, coborare si urcare a pantelor / rampelor si nu in ultimul rand, veti invata cum sa va comportati in trafic, cand mergeti spre birou, cum sa semnalizati si de ce semne de circulatie trebuie sa tineti cont pentru a fi in siguranta printre masini!

 

Pachete si tarife

o sedinta individuala cu abonament standard costa 116,6 RON 

O sedinta individuala fara abonament costa 150 RON

NOU!

Antrenament Standard

O sedinta tip Antrenament Standard de mers pe bicicleta contine 90 de minute de antrenament in unul dintre cele trei parcuri dintre Parcul Herastrau, Parcul Lumea Copiilor si Parcul Carol I.

Aceasta sedinta poate contine initiere sau oricare alt exercitiu de imbunatatire a tehnicilor, in functie de nevoile elevului.

Pret: 150 RON

Abonament Standard

Pachetul standard contine 6 sedinte standard individuale, garantand ca la finalul acestuia sa puteti merge si sa controlati bicicleta corespunzator. 

Acest abonament este valabil 3 luni din momentul in care il achizitionati.

Atentie! Daca finalizati abonamentul in mai putin de 3 saptamani (min. 2 antrenamente / saptamana) si nu veti putea merge singur pe bicicleta, va vor fi returnati 50% din bani.

Pret: 700 RON

PENTRU A PARTICIPA LA ACEST CURS, APELATI

+40 (755) 451 273

Întregul conținut al site-ului este proprietatea Școlii de Role din România și este protejat prin drepturi de autor. Orice utilizare a conținutului fără înștiințare și cerere scrisă va fi pedepsită conform legii.

Copyright © 2009 – 2019 Școala de Role