Parcul Herastrau & Tineretului
+40 (755) 451 273
contact@scoaladerole.ro

SCOALA DE SKATE

Invata sa mergi pe role!

 

Scoala de Skate este un nou serviciu oferit de catre TFSAcademy, cei ce au pus bazele scolii de role, la inceputul anului 2009. Doar aici, copilul dumneavoastra va fi indrumat cu mare atentie de catre un profesionist atat in lucrul cu copiii, cat si in mersul efectiv pe skateboard.

 

De ce Scoala de Skate?

Desi mai exista scoli de sport ce se implica in dezvoltarea acestui sport, oferind lectii particulare sau de grup in mersul pe skateboard, diferenta este ca noi am ales sa selectam profesionisti in mersul pe skateboard si lucrul cu copiii, care sa se ocupe de acest nou serviciu. Nu veti intalni un instructor universal, care te invata sa mergi pe role, skateboard si bicicleta, ci veti intalni un profesionist in disciplina sa, care se va ocupa strict de dvs. sau copilul dvs., cu cea mai mare atentie si profesionalism.

 

De ce cursuri de skateboard?

Pe langa faptul ca mersul pe skateboard poate fi unul dintre cele mai complicate sporturi urbane, mai ales cand vine vorba de trick-uri, acesta poate fi si foarte periculos. Exista riscuri mari de accidentare in absenta unui instructor sau in prezenta unuia care nu se pricepe foarte bine la ceea ce face.

Tocmai de aceea, cursurile de skateboard se pot desfasura doar daca elevul detine toate protectiile necesare stabilite de catre instructor.

 

Cum ma inscriu si cat costa?

Inscrierile se fac telefonic, la numarul 0755451273, in orice zi din cursul saptamanii sau weekend.

Tarifele de baza sunt:

1 antrenament individual: 100 RON / h

Abonament cu 8 antrenamente individuale: 500 RON / 8h

Inscrieti-va acum!
close slider

Din cauza nenumaratelor mesaje automate primite prin formularul de inscriere, vom avea nevoie sa raspundeti la urmatoarea intrebare pentru a ne asigura ca nu sunteti robot: