Parcul Herastrau & Tineretului
+40 (755) 451 273
contact@scoaladerole.ro

TARIFE

Invata sa mergi pe role!

TARIFE

PLAN - PRICE

Description

ANTRENAMENT INDIVIDUAL


120 RON

Antrenamentul Individual este alegerea ideala pentru prima incercare de mers pe role si totodata prima incercare de a participa la cursurile de mers pe role ale Scolii de Role.


Puteti opta pentru cate sedinte individuale doriti, dupa care, daca va simtiti pregatit, puteti alege cursurile de grup din Parcul Herastrau sau Parcul Lumea Copiilor.Durata unei sedinte60 min.

ABONAMENT NELIMITAT


500 RON

Acest tip de abonament este UNIC IN EUROPA!


Aveti acces la 21 h / luna.


Abonamentul Nelimitat reprezinta acces nelimitat la antrenamentele Scolii de Role atât în Parcul Herăstrău cât și în Parcul Lumea Copiilor.


Exista un numar limitat de inscrieri (20 pers / grup) iar antrenamentele sunt sustinute de catre Vlad Mihnea, fondator al Scolii de Role cu experienta de peste 10 ani in instruirea copiilor si a adultilor in mersul pe role si Pahontu Georgian, unicul instructor certificat ICP (International Certification Program) care activeaza in Romania.


O singura sedinta de grup costa 90 RON.


Program:

Parcul Herastrau

Marți, Joi și Sâmbătă: 18:30 - 20:30 PM


Parcul Lumea Copiilor

Luni, Miercuri și Vineri: 18:30 - 20:30 PM


CEL MAI POPULAR

ABONAMENT INDIVIDUAL

960 RON

650 RON

Aceasta este cea mai avantajoasa modalitate de a participa la cursurile individuale ale Scolii de Role.


Este singurul abonament care are termen de valabilitate 12 luni, ceea ce va ofera libertatea de a va antrena cand doriti.


Toate antrenamentele se efectueaza 1 la 1, sub supravegherea unui instructor profesionist.Durata unei sedinte: 60 min.

Numar de lectii / abonament: 8 lectii

Valabilitate abonament: 12 luni


LISTA CU INTREBARI SI RASPUNSURI FRECVENTE

Cum sa aleg pachetul potrivit pentru mine?

Daca nu ati mai incercat niciodata mersul pe role, ar fi indicat sa va programati pentru un simplu Antrenament Individual, urmand ca la finalul acestuia sa va hotarati daca doriti sau nu sa continuati cu un Abonament Nelimitat sau cu mai multe antrenamente individuale.

Daca stiti deja sa patinati pe role si doriti sa va perfectionati sau pur si simplu sunteti sigur ca doriti sa continuati practicarea mersului pe role ca sport de intretinere sau chiar de performanta, este indicat sa incepeti programul cu un Abonament Nelimitat, in cazul in care instructorul este de parere ca puteti participa alaturi de ceilalti membri ai grupului.

Cat dureaza un antrenament?

Un antrenament obisnuit dureaza 60 de minute plus o pauza de 10 minute.

Cand si unde se organizeaza cursurile de grup?

Antrenamentele de grup se organizeaza de Luni pana Vineri in Parcul Lumea Copiilor, la ora 18:00 P.M. si in Parcul Herastrau la ora 19:30 P.M.

Cat costa cursurile de grup?

La cursurile de grup se poate participa doar in forma Abonamentului Nelimitat, care costa 500 RON si aveti acces nelimitat timp de o luna de zile, la toate orele atat din Parcul Herastrau cat si din Parcul Lumea Copiilor (~21 lectii / luna).

Cum ma pot inscrie la cursurile de grup?

Pentru a putea participa la cursurile de grup va trebui sa va inscrieti cu ajutorul paginii de inscriere de pe site sau sa va anuntati telefonic prezenta la urmatorul antrenament, cu ajutorul informatiilor din pagina Contact.

Inscrieti-va acum!
close slider

Din cauza nenumaratelor mesaje automate primite prin formularul de inscriere, vom avea nevoie sa raspundeti la urmatoarea intrebare pentru a ne asigura ca nu sunteti robot: