Loading...
te invatam sa dansezi pe patine cu rotile

TERMENI SI CONDITII

DE PARTICIPARE LA CURSURILE DE GRUP

Condiții de participare la cursurile de grup organizate de Scoala de Role

 1. Vârsta minimă a participantului la cursurile de grup este de 6 ani împliniți. Copiii care nu au împlinit încă vârsta de 6 ani, pot participa la ședințele individuale cu instructor personal.
 2. Vârsta maximă a participantului la cursurile de grup este de 17 ani împliniți. Cei care au împlinit vârsta de 18 ani, pot participa la ședințele individuale cu instructor personal.
 3. Nivelul participantului trebuie să fie unul mediu iar prin asta înțelegem următoarele: să își poată ține echilibrul pe role fără dificultăți, să poată merge pe role (cu fața), fără dificultăți. Nivelul este stabilit de către instructor în urma antrenamentelor de Initiere pe Role sau a unei sedinte individuale.
 4. Este obligatoriu ca participantul la cursuri să fi participat la cel puțin o ședință de initiere pe role (sau o sedinta individuala) pentru a se putea stabili nivelul.
 5. Numărul maxim de participanți la o ședință este de 20 de participanți. Din acest motiv, participarea la cursuri se face doar anunțată, cu confirmare din partea unui reprezentant al Școlii de Role.
 6. Programările se fac cu minim 6 ore înainte de începerea ședinței iar orice programare anulată cu mai puțin de 3 ore înainte de începerea cursului vor fi gestionate astfel: pentru cei ce nu au un abonament și plătesc pe ședință, se vor putea programa ulterior doar cu plata ședinței în avans – pentru cei ce au un abonament cu ședințe achiziționate în avans sau au plătit în avans o ședință în urma unei anulări la mai puțin de 3 ore, li se va marca o ședință ca fiind efectuată, respectiv li se va reține suma plătită și vor pierde antrenamentul respectiv.
 7. Participarea la cursurile de grup se face doar utilizând echipament adecvat de protecție, respectiv genunchiere, cotiere, mănuși cu protecție din plastic pentru încheieturi și cască.
 8. Participarea la cursurile de grup se face atât pe role în linie (unde roțile sunt așezate în linie) cât și pe quads sau patine cu rotile (unde roțile sunt așezate pe două rânduri de câte două roți).

CURSURI DE GRUP ORGANIZATE DE SCOALA DE ROLE DIN BUCURESTI

Cursurile de grup sunt organizate de catre Scoala de Role din Bucuresti in Parcul Regele Mihai I (fostul parc Herastrau), in fiecare zi, incepand cu ora 18:00.

Sedintele de initiere dureaza 30 de minute si se desfasoara la inceputul antrenamentelor de grup.

Valabilitatea Abonamentelor de Grup este de 1 lună, indiferent de numarul de sedinte.

 1. Pachetele de tip Abonament trebuiesc plătite integral și nu sunt valabile mai mult de 31 de zile, respectiv 1 lună. După această perioadă de valabilitate, cursurile rămase în abonament vor fi pierdute.
 2. Puteți alege să plătiți pe ședință sau pachete de tip abonament cu mai multe ședințe.
 3. Întârzierile la antrenament nu vor rezulta în prelungirea duratei antrenamentului. 
 4. Persoanele care au achiziționat un ABONAMENT beneficiază de prioritate la participarea la cursuri, asta însemnând că vor putea participa la absolut orice ședință, chiar dacă a fost atinsă limita maximă de participanți. În acest caz, dacă limita maximă este depășită cu mai mult de 5 participanți, Școala de Role va suplimenta numărul de instructori prezenți la cursul respectiv.
 5. Singurele programări luate în considerare oficial sunt cele confirmate prin intermediul unui SMS / apel telefonic din partea numarului +40 (755) 451 273. Programările directe de pe site, prin intermediul formularului de contact, al e-mail-ului sau alte modalități de contact nu vor fi luate în considerare oficial decat dupa confirmarea telefonica.
 6. NU puteti participa la sedintele de grup fara sa fi participat la cel putin o sedinta de initiere sau un antrenament individual pentru a se stabili daca indepliniti nivelul minim admis.